Exempel på uppdrag

Exempel på uppdrag


Res till flygplatsen med oss!

Är du intresserad av att resa till och från flygplatsen? Välkommen att läsa mer och boka biljett på flygbussarna.se


Transfer av fans till Europa League-match mellan Manchester United och Ajax på Friends Arena 24 maj 2017

Vårt uppdrag innebar att slussa tusentals fotbollssupportrar mellan de ankommande planen på Arlanda och säkerhetskontrollen på Arlanda flygplats. Ett stort och prestigefullt uppdrag som vi genomförde i tätt samarbete med Swedavia.

– Det var ett sant nöje att få samarbeta med er. Proffsigt och korrekt utfört med bra bussar och serviceinriktade förare. Hoppas att vi får nöjet att samarbeta med er snart igen. /Swedavia

Europa League Friends Arena


Transporter under Vasaloppsveckan 2017

I flera år har vi haft det roliga uppdraget att få köra tävlingsdeltagare till och från Vasaloppets start i Sälen. Under alla 7 tävlingsdagar kör vi sedan skytteltrafik mellan Mora och Oxberg och mellan Mora och Sälen. Våra bussar fungerar också som värmestuga och en tillflykt för dem som tvingas bryta tävlingen.

För Vasaloppet är det viktigt att ta hjälp av partners som lyfter och förbättrar kundupplevelsen, oavsett vilken situation de befinner sig i. Transporterna har en central roll vid arrangemangen och därför känns det extra tryggt med Flygbussarna Charter som garant för bra leveranser. / Vasaloppet

Vasaloppet


Helgturer med Stockholms Skridskoseglarsällskap

I över 10 år har vi haft glädjen att ha Stockholms Skridskoseglarsällskap som kund. Under vinterhalvåret kör vi skridskoentusiaster till de finaste isarna runt om huvudstaden, till platser som Strängnäs, Sala, Hallstavik, Ljusterö, Nyköping och ibland Dalarna. Under helger med fina förhållanden fyller vi upp till fem bussar. Under säsongen 2016-2017 körde vi totalt 50-60 bussar med SSSK-medlemmar.  


Välkommen att beskriva ditt unika önskemål för oss >