Om Flygbussarna Charter

Om Flygbussarna Charter

Flygbussarna Charter erbjuder bussresor i högsta möjliga grad anpassade efter våra kunders önskan och vision. Beskriv ditt behov så kan vi i de flesta fall uppfylla dina önskemål.

Vi erbjuder transportupplevelser för både små och stora grupper, kortare resor/transporter i Stockholmsområdet och längre resor i Sverige, Norden eller varför inte Europa?

Finns önskemål om enklare mat och/eller dryck i samband med avresa, som till exempel frukost, hjälper vi gärna till med att ordna det. Vi kan också ordna med guidning på svenska, engelska och tyska. Önskas guidning på annat språk gör vi vårt bästa för att få tag på en duktig guide.

Vi ger dig gärna tips på olika sevärdheter och upplevelser runt om i Sverige. 

Exempel på vanligt förekommande uppdrag:

  • Transport till konferens med ca 30-100 resenärer
  • Transport till privat fest/bröllop med ca 100 resenärer
  • Mindre grupp med 10-50 resenärer
  • Bussresa med flexibelt antal resenärer och resmål
  • Transport till större event med upp till flera hundra resenärer

Se exempel på uppdrag som vi har utfört >

Flygbussarna Charter har lång erfarenhet av att arrangera högkvalitativa bussresor. Våra förare är skickliga yrkesförare och trivs i rollen att ge bästa möjlga service till våra kunder.

När du bokar resan med Flygbussarna Charter kan du vara trygg i att vi kommer att leverera en reseupplevelse i toppklass, oavsett hur dina önskemål ser ut.

Välkommen att höra av dig till oss!


Flygbussarna Charter är en del av Merresor där även varumärken som Flygbussarna, Båtbussarna, Snälltåget och Bussakuten ingår. Merresor ägs av koncernen Transdev och tillhör området för kommersiell trafik.